lunes, 6 de febrero de 2017

PROMOCIÓ DEL KYUDO A CATALUNYA




Kyudo significa "el camí de l'arc".
Pel correcte desenvolupament d'una nova activitat esportiva, com és el Kyudo, es precisa de la tutela de persones de provada experiència internacional.
Per a la promoció del Kyudo a Catalunya comptem amb l'ajuda de Belén Pérez, una kyudoka (practicant de kyudo) amb una dilatada experiència en l'ensenyament del Kyudo.
Belén Pérez és una kyudoka Renshi 6º dan (un alt grau dins de la tradició japonesa) que forma part del primer club català de Kyudo pertanyent a la Federació Catalana de Tir amb Arc. Va obtenir el "Diploma universitari d'Estudis Avançats" (DEA) amb el seu estudi "El Arte de la Arquería Tradicional Japonesa". És autora del llibre "La esencia del kyudo. El arte de la arquería tradicional japonesa". A més d'organitzar cursos a nivell estatal, actualment imparteix classes a l'Escola de Kyudo de la Universitat de Saragossa. També és la directora Nacional del Departament de Nihon Kyudo per a Espanya en el Nippon Seibukan Dojo de Kyoto per la Zen Nihon Sogo-Budo Renmei.
Periòdicament Belén realitza la seva tasca divulgativa en esdeveniments organitzats a Barcelona pel seu club, el Zen Kyudo Club Barcelona.
El ZKCB es membre de la Federació Catalana de Tir amb Arc.

Mes informació.... http://zenkyudoclubbarcelona1.blogspot.com.es/p/contactar.HTML




.









No hay comentarios:

Publicar un comentario